HET RESTAURANT

Het Restaurant Theehuis Uddelermeer voldoet aan de eisen van deze tijd. Zo is er een moderne toiletgroep en beschikt men over een invalidentoilet. De keukenbrigade beschikt over een modern uitgeruste keuken. Het interieur van Restaurant Theehuis Uddelermeer is geheel in harmonie met de omgeving.

KEUKEN

Het restaurant is befaamd om zijn kaart waarin zowel de streekgerechten aan bod komen als de Franse keuken. De chef-kok maakt samen met zijn team elke dag weer prachtige gerechten klaar. Voor de kwaliteit prijsverhouding kreeg het Restaurant Theehuis Uddelermeer een vermelding in het blad ‘Lekker’.

In de regio is de vlees-kalver-productie een voorname bron van inkomsten voor de bevolking. Veevoederbedrijf Alpuro voert een label voor het dier vriendelijk produceren van kalfsvlees. Voor de kalfslever van Peters Farm verheugt ons restaurant zich in een groeiend aantal vaste gasten!

De keuken van Restaurant Theehuis Uddelermeer is niet alleen zeer  gespecialiseerd in het bereiden van kalfsvlees. Ook onze visgerechten mogen er zijn. Daarnaast wordt in de seizoenen ingespeeld op onder andere verse asperges, Zeeuwse mosselen en wildgerechten.

 

FEESTEN

Natuurlijk is het huidige restaurant met zijn mooie feestzaal en sfeervolle serre ook nog te reserveren voor uw feest.

Of het nu gaat om uw reünie, huwelijks-, verjaardags- of ander feest, wij verzorgen dit geheel naar uw wens. Uw feest wordt samengesteld volgens een draaiboek zodat ook de kleinste details niet vergeten worden. De kosten van uw feest worden aan de hand van dit draaiboek direct zichtbaar.

Als specialist hebben wij veel te bieden voor uw gasten. Zo kunt u bijvoorbeeld uw gasten onthalen op een heerlijke brunch, diner, warm of koud buffet. Maar ook een hapjes buffet of koffietafel is mogelijk. Indien gewenst verzorgen wij ook uw bruidstaart of champagne toren. Dit alles in een gemoedelijke sfeer en prachtige omgeving.

Onze accommodatie is geschikt voor partijen tot 200 tot 250 personen.

 

 

Menukaart

Menukaart

Neem een kijkje in onze heerlijk diverse menukaart
Seizoenskaart

Seizoenskaart

Wisselend van aspergekaart tot zomerkaart tot mosselen
Buffetkaart

Buffetkaart

Perfect voor bruiloften, bedrijfsuitjes, feesten en meer.