MENUKAART

BOURGONDISCH BROOD, WIT OF BRUIN

Pulled chicken met smokey BBQ saus   10,5

Tonijnsalade  9.5

Gezond met ham, kaas en rauwkost   8,5
Jonge-,oude kaas of brie    7,50
Warme geitenkaas met ananas en honing    9.5
Huisgemaakte eiersalade   9,50
Gerookte zalm met rode ui en kappertjessaus    9.5

DIVERSEN

Tosti met ham en kaas   5,50
Tosti hawaï met kaas en ananas  6.5
Tosti met rauwe ham zongedroogde tomaatjes, brie en pesto   7.5
Twee rundvlees of groentekroketten met brood    8.5
Twee rundvlees of groentekroketten met frites    9,5

Omelet naturel    7,5
Omelet kaas en tomaat   8.5
Veluwse omelet   9.5
Spek – ui – champignons – prei
Uitsmijter Uddelermeer   9.5
Ham – kaas – spek

VELUWSE SALADE

Bospaddenstoelen —noten – rode ui – ei
13

SALADE ossenhaas

Ossenhaaspuntjes – oosterse saus – champignons – ui
16

JAGERS SALADE

Gekonfijte eend – eendenborst – sinaasappel – gemberdressing
16

WEIDE SALADE

Geitenkaas – honing – ananas – walnoten
14

PANNENKOEK NATUREL

7

PANNENKOEK APPEL-ROZIJNEN

8

PANNENKOEK SPEK-UI

8

PANNENKOEK HAM-KAAS

8

PANNENKOEK GEMBER-KAAS

8

CARPACCIO VAN GEROOKTE RIBEYE

Oude kaas – truffelmayonaise – in port gemarineerde zilverui

12,50

Vitello tonnato

Dun gesneden gebraden kalfsnek – tonijnmayonaise – pompoenpitten

11,50

TEMPURA VAN GROTE GARNALEN

Sesam mayonaise – zoetzure komkommer
12,50

TARTE TARTIN VAN RODE UI

Eendenborst – saus van sinaasappel, honing & tijm
12,50

CARPACCIO VAN RODE BIET

Geitenkaas – walnoten – salade – balsamico
10.5

SOEPEN

Bospaddenstoelen bouillon   7.5
Bisque van kreeft met tomaten bruschetta   9.5
Tomatensoep met room   7.5

UDDELERMEER KLASSIEKERS

SUKADE VAN BLACK ANGUS

Jus van eekhoorntjesbrood – gebakken paddenstoelen
27.5

KALFSLEVER

Mals gebakken – spek – ui – appelcompôte
26.5

Varkenshaas

Champignonroomsaus
24.5

VLEES GERECHTEN

GEKONFIJTE EENDENBOUT

Sinaasappel-port saus
24.5

TOURNEDOS

Van de ossenhaas – rode port jus
29.5

Rouleau van parelhoender

Honingmosterd jus
26.5

WILDZWIJN WANGEN

Spek en appel saus
26.5

VIS GERECHTEN

Noorse zalmfilet

Hollandaisesaus
26.5

ZEEWOLF

In roomboter gebakken – kreeftensaus
26.5

VEGETARISCHE GERECHTEN

BIET WELLINGTON

Rode biet in bladerdeeg – groente jus
17.5

RISOTTO

Truffel – paddenstoelen
19.5

Thaise groentecurry

Op basis van kokosmelk – veganistisch
17.5

PADDESTOELENSTRUDL

Paddenstoelen – bladerdeeg – knoflook
18.5

DESSERTS

BROWNIE

Hazelnootijs – karamelsaus
9.5 

BITTERKOEKJESBAVAROISE

Witte chocoladesaus
9.5

RABARBERCRUMBLE

Vanille ijs – slagroom
9  

IJSCOUPES

DAME BLANCHE

Vanille ijs – chocoladesaus
8.8

HETE LIEFDE

Vanille ijs – warme bosvruchten
8,8

Kleine coupe

2 bolletjes – slagroom
4,5

SUPER COUPE

8.8

SCHNITZEL

Frites – salade
16

HOLLANDSE BIEFSTUK

Pepersaus – frites – salade
17.5

KIBBELING

Kappertjesmayonaise – frites – salade
16

KIPSATÉ

Atjar – kroepoek – frites – salade
16.5

Vegan burger

Frites – salade – veganistich

16

FRIET MET SNACK NAAR KEUZE

Kroket, Frikandel of Kipnuggets
7

KINDERPANNENKOEK

5.5

BITTERBALLEN

8 stuks ‘Heeren van Loosdrecht’
7

VEGETARISCHE BORRELHAPJES

8 stuks
7

Borrelplank per 2 personen

Bitterballen – butterfly gamba’s – old amsterdam kaasstengels – olijven – worst
14.5

Broodplank

Aioli – kruidenboter

4.5

Do you prefer an English menu? Click here.

Loopt het water u in de mond?