OMGEVING

‘T WINKELTJE UDDELERMEER

‘t Winkeltje Uddelermeer kenmerkt zich door een ouderwetse en authentieke sfeer. Zorg en aandacht voor de klant, degelijke dienstverlening en vriendelijkheid. Dit eigen karakter maakt ‘t Winkeltje tot een bijzonder adres. Het winkeltje is werkelijk piepklein en puilt letterlijk uit van de spullen. Daarom ook staat een groot deel van de kledingcollectie buiten. U waant er zich bijna in het buitenland!

Meer informatie vindt u op: www.winkeltje-uddelermeer.nl

 

bLEEKE HOEVE BED & BREAKFAST

Midden op de Veluwe, net buiten het dorp Uddel, ligt landhuis Bleeke Hoeve. In Bleeke Hoeve treft u kwaliteitslogies aan met hedendaags comfort in een ambiance die herinneringen oproept aan idyllische B&B’s in het Verenigd Koninkrijk en de gemoedelijke chambres d’hôtes in Frankrijk. Het uitgebreide ontbijt, waarbij vers geperste jus d’orange niet ontbreekt, wordt geserveerd in de sfeervolle voormalige gelagkamer met uitzicht op weilanden langs de bosrand van het Kroondomein. Voor het classificatiesysteem van Bed & Breakfast Nederland is aan Bleeke Hoeve in het voorjaar van 2009 een kwalificatie van vier tulpen toegekend.

Meer informatie vindt u op: www.bleekehoeve.nl

 

DE BEDSTEE BED & BREAKFAST

Aan de rand van het bos, met weids uitzicht over weilanden, centraal gelegen op de Veluwe, Gelderland, heeft Bed en Breakfast ”De Bedstee” mei 2010 zijn deuren geopend. Wij verwelkomen u als onze gast en bieden u een ontspannen verblijf.

Meer informatie vindt u op: www.bedenbreakfastdebedstee.nl

 

VVV-KANTOREN

Voor activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving kunt u een kijkje nemen op de websites van de VVV-kantoren in Ermelo, Apeldoorn en Nunspeet.  De Veluwe kent ook haar eigen website: www.vvvveluwe.nl

VVV ERMELO

Stationsstraat 36a
3851 NJ Ermelo

tel. 0341 552200
www.vvvermelo.nl

VVV APELDOORN

Stationsstraat 72
4311 MH Apeldoorn

tel. 0900 1681636
www.vvvapeldoorn.nl

VVV NUNSPEET

Stationsplein 1
8071 CH Nunspeet

tel. 0341 253041
www.vvvnunspeet.nl