WANDELEN & FIETSEN

EEN SCHITTERENDE OMGEVING

Restaurant Theehuis Uddelermeer is bij uitstek geschikt als startplaats voor een wandel- of fietstocht, bijvoorbeeld de Houtdorperveld route . Temidden van de bossen en heidevelden, die een enorme rust uitstralen, zijn talloze wandel en fietsroutes mogelijk. Het vertrekpunt op zich is al zeer interessant. Restaurant Theehuis Uddelermeer ligt in een gebied met veel natuur- en cultuur historische waarde zoals het Bleke- en Uddelermeer en de oudste aarden burgwal van ons land, de Hunneschans. In Apeldoorn ligt Paleis Het Loo. In 1685 gesticht door Koning-stadhouder Willem III, naar ontwerp en onder toezicht van Daniël Marot.

 

WANDELEN DOOR ONS MOOIE BUITENGEBIED

Het Uddelermeerpad is een rondwandeling van zestien kilometer door het prachtige buitengebied van Uddel. Wandelen door bos, over heiden, langs een meer en een middeleeuwse schans. De brochure met een beschrijving van de route en bezienswaardigheden is o.a. te koop bij het startpunt Restaurant Theehuis Uddelermeer, Herberg ’t Vossegat en VVV’s in de regio.

Kijk ook op www.klompenpaden.nl

 

FIETSROUTES

Een mooie manier om de Veluwe te ontdekken is per fiets. De VVV‘s op de Veluwe hebben honderden fietsroutes ontwikkeld die in lengte variëren van circa 20 tot meer dan 60 kilometer. De fietsroutes die langs het Restaurant Theehuis Uddelermeer voeren zijn voor euro 1,50 te koop in het naastgelegen ‘t Winkeltje Uddelermeer .

 

Image