FEESTEN

Uw feest, huwelijksfeest of bruiloft op maat is ons devies; een persoonlijk advies binnen de perken van een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij hebben inmiddels meerdere eervolle vermeldingen mogen ontvangen dankzij onze gasten!

Bruiloft – trouwen op de Veluwe Restaurant Theehuis het Uddelermeer: Écht het mooiste plekje midden in de natuur met de mogelijkheid om te trouwen op locatie!

Of het nu gaat om uw reünie, huwelijks-, verjaardags- of ander feest, wij verzorgen dit geheel naar uw wens. Uw feest wordt samengesteld volgens een draaiboek zodat ook de kleinste details niet vergeten worden. De kosten van uw feest worden aan de hand van dit draaiboek direct zichtbaar.

Als specialist hebben wij veel te bieden voor uw gasten. Zo kunt u bijvoorbeeld uw gasten onthalen op een heerlijke brunch, diner, warm of koud buffet. Maar ook een hapjes buffet of koffietafel is mogelijk. Indien gewenst verzorgen wij ook uw bruidstaart of champagne toren. Dit alles in een gemoedelijke sfeer en prachtige omgeving.

ONZE ACCOMODATIE

Onze accommodatie is geschikt voor partijen van 200 tot 250 personen.
Bekijk de mogelijkheden en krijg een indruk van onze accommodaties door
te klikken op onderstaande foto’s:

Restaurant

Restaurant

Met mooie feestzaal en sfeervolle serre
Terras

Terras

Inclusief jeus de boules baan
Koetshuis

Koetshuis

Voor gezelschappen tot ongeveer 40 personen

Wilt u meer informatie of een offerte?