BRUILOFTEN

Ons Restaurant Theehuis, gelegen bij het Uddelermeer en de Hunneschans, heeft u veel te bieden als het om uw bruiloftsfeest gaat. Centraal gelegen in een schitterende omgeving is ons restaurant met een grote zaal, de Serre of het Koetshuis bij uitstek geschikt voor uw bruiloft. Laat uw vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die wij u hebben te bieden. Bij Restaurant Theehuis Uddelermeer bent u een welkome gast.

 

VAN KOFFIETAFEL TOT CHAMPAGNETOREN

Er wordt veel getrouwd op het Uddelermeer! Als specialist hebben wij veel te bieden voor uw gasten. Zo kunt u bijvoorbeeld uw gasten onthalen op een heerlijke brunch, diner, warm of koud buffet. Maar ook een hapjes buffet of koffietafel is mogelijk. Indien gewenst verzorgen wij ook uw bruidstaart of champagne toren. Dit alles in een gemoedelijke sfeer en prachtige omgeving. Onze accommodatie is geschikt voor partijen tot 200 tot 250 personen. We hebben inmiddels fantastische recepties en feestavonden verzorgd! (Foto credits: http://josvandijk.net/)

 

  Trouwen op locatie!
Sinds mei 2015 heeft de gemeente Ermelo ingestemd met ons verzoek Het Uddelermeer en dan met name ons Koetshuis aan te wijzen als trouwlocatie. Dat betekent dat uw burgelijk huwelijk bij ons kan worden voltrokken. Dit in combinatie met bijvoorbeeld de kerkelijke huwelijksvoltrekking in de kapel van Staverden, biedt veel mogelijkheden tot een fantastische trouwdag op één van de mooiste plekjes van de Veluwe.

Wanneer jullie er voor kiezen alle feestelijkheden plaats te laten vinden “op het Uddelermeer” stellen wij onze hele locatie gratis beschikbaar! Van harte welkom voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek en rondleiding.

HOE ZIET ZO’N TROUWDAG ER UIT?

Vaak doen we de ontvangst van de dag-gasten in het Koetshuis. Dat kan eenvoudig maar ook met alles er op en er aan! Bruidstaart en champagnetoren bijvoorbeeld al is het ook heel leuk en praktisch om de bruidstaart als dessert na het eten aan te snijden. Na de ontvangst, foto’s maken en even bijkomen van alle drukte en indrukken; vooral vaak ook even bijpraten want een huwelijk is vaak net een reünie. Voor de kinderen is er genoeg te doen: de dierenweide of de speeltoestellen nodigen uit voor lekker veel doe-plezier.

Daarna lekker eten: bijvoorbeeld ons befaamde Warm en Koud Buffet maar er zijn ook voldoende andere mogelijkheden zoals de BBQ die we vorig jaar een aantal keren hebben gebruikt. Dit kan in de Serre maar u kunt ook in het Koetshuis blijven. Neem vooral de tijd voor het eten bij de planning van de dag! Na het eten receptie en feest! Hiervoor sluiten wij onze zaak omdat we graag alle aandacht aan het bruidspaar willen besteden.

 

   

Als extra service kunnen wij
witte duiven voor u verzorgen

   

U bent van harte welkom om onder het genot van een kop koffie, geheel vrijblijvend, uit te rekenen wat uw bruiloft kost. En natuurlijk laten we u graag de locatie zien!

Zin in een kop koffie en een goed gesprek?

HUISFOTOGRAAF

Rinse Posthuma die je eigenlijk geen amateur meer mag noemen. Rinse maakt echt geweldige bruidsreportages in zijn vrije tijd en ik laat jullie zijn boek graag zien bij een eventueel bezoek. Natuurlijk is Rinse vele malen goedkoper dan een beroepsfotograaf en dat scheelt weer want trouwen is duur genoeg!