DIT MENU WORDT PER 1 OKTOBER VERVANGEN DOOR DE WILDKAART EN WACHTEN WE WEER EEN JAARTJE OP DE ASPERGES ! 

 

 

Aspergemenu  2014

 

Voorgerechten

Romige aspergesoep met verse asperge en groene kruiden

8,50

  Frisse salade van asperdes, meleon en Serano ham geserveerd met een notendressing

 9,50

  Terrine van asperges en gerookte zalm met een zachte dille yoghurt dressing

9,50

 

Hoofdgerechten

Asperges "Saumon", traditioneel gekookte asperges met gebakken zalm, Chablis saus, peterselie aardappeltjes, gekookte eitjes, boterjus en salade 

 22,50

Asperges "Flamande" , traditioneel gekookte asperges geserveerd met warme beenham, gekookte eitjes, boterjus, peterselie aardappeltjes en salade

22,50

Hollandse aperges met Hollandse biefstuk geserveerd met een bearnaise saus, gekookt eitje, gebakken peterselie aardappeltjes en salade

 24,50

Roergebakken asperges met gekookte peterselie aardappeltjes en een frisse noten salade

  19,50

 

Nagerechten

    Traditioneel: Coupe Romanoff!

 9,50